Plan vanaf nu je eigen lessen in!

Hoi!

Sinds kort is het mogelijk om je eigen lessen in te plannen nadat je een strippenkaart hebt aangeschaft. Tijdens het afrekenen maak je een account aan, waar je vervolgens via de pagina ‘mijn account‘ mee kunt inloggen. Daar kun je vervolgens je bestelgeschiedenis bekijken, je adres wijzigen en sinds kort ook een lesafspraak maken:

 • Dit doe je door in het menu links op ‘lesafspraak maken‘ te klikken. Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. (klik op de afbeelding voor een groter formaat)
  Lesafspraak 1 - zangles enschede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Vervolgens komt er een kalender tevoorschijn waarop je kan zien op welke dagen er nog tijden beschikbaar zijn. Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. (klik op de afbeelding voor een groter formaat)
  Lesafspraak 1 - zangles enschede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Als je nu op een datum klikt, dan komen de beschikbare tijden tevoorschijn. Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. (klik op de afbeelding voor een groter formaat)
  Lesafspraak 3 - zangles enschede

 

 

 

 

 

 

 

 • Mocht je een tijd en datum gevonden hebben die jou schikt, dan kun je drukken op ‘maak afspraak’. Er komt dan een pop-up tevoorschijn waar je de afspraak definitief kunt aanvragen. Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. (klik op de afbeelding voor een groter formaat)
  Lesafspraak 4 - zangles enschede

 

 

 

 

 

 

 • Mocht dit gelukt zijn, dan krijgen jij en ik allebei een melding via de mail. Ik ga dan vervolgens in mijn agenda kijken of ik niet stiekem al een andere les had gepland op die tijd. Mocht dit niet het geval zijn, dan keur ik de afspraak goed en krijg je een mailtje ter bevestiging. Mocht ik toch stiekem wat anders gepland hebben, dan neem ik contact met je op om samen naar een andere tijd te zoeken. Vervolgens kun je bovenaande pagina ‘lesafspraak maken‘ je gemaakte afspraken inzien. Zie de afbeelding hieronder voor een voorbeeld. (klik op de afbeelding voor een groter formaat)
  Lesafspraak 5 - zangles enschede