Jonge zangtalenten gezocht voor 6 Weeks of Stardom

Jonge zangtalenten gezocht voor 6 Weeks of Stardom

In Enschede start eind mei het educatieproject 6 Weeks of Stardom. Twintig jonge zangers en zangeressen krijgen de kans om zes weken lang aan de slag te gaan met een professionele band en coaches om zich voor te bereiden op een eindoptreden op een groot podium. De band bestaat onder andere uit bandleden van The Handsome Poets en Miss Montreal. Tot 15 april kunnen de talenten zich aanmelden via de website: 6weeksofstardom.nl

Onvergetelijke ervaring
6 Weeks of Stardom is een initiatief van zangdocent Luc Bossink en wordt gesteund door het Paul Pella Fonds, de gemeente Enschede en de provincie Overijssel. Luc: “Ik wil de deelnemers een muzikaal onvergetelijke ervaring bieden, zoals ik die ook heb gehad op jonge leeftijd. De kans om hun dromen na te jagen en beter te worden in wat ze het liefste doen: zingen.” Onderdelen van het programma zijn onder andere vocal-coachings, performance-coachings en sound-coachings.

Aanmelden
Het project is bedoeld voor talenten in de leeftijd van 15 – 18 jaar die graag beter willen leren zingen, hun zelfvertrouwen willen ontwikkelen en graag willen optreden op een groot podium met een professionele band. Iedereen is welkom om zich in te schrijven. Of je nou al zangles hebt, al vaker op het podium staat, of juist pas net begint. Wel is er van te voren een auditie die je moet doen.