Talent uit Twente ontdekken op zinderend eindconcert van 6 Weeks of Stardom

Talent uit Twente ontdekken op zinderend eindconcert van 6 Weeks of Stardom

ENSCHEDE – Op 28 juni 2018 vindt het eindconcert van het door mij georganiseerde educatieproject 6 Weeks of Stardom plaats. Negentien jonge vocalisten hebben de afgelopen weken coachings, workshops en repetities gehad om zich voor te bereiden op dit concert in De Kleine Willem in Enschede. De band die de talenten zal begeleiden bestaat onder andere uit muzikanten van Handsome Poets en Miss Montreal.

Een van de deelnemers is de zeventienjarige Sarah Beintema. Sarah komt uit Enschede en is net geslaagd voor haar eindexamen. In 2017 heeft ze meegedaan aan Idols. Maar tijdens haar auditie klapte ze dicht, waardoor ze helaas niet door ging. “6 Weeks of Stardom is heel ongedwongen en een fijne sfeer waarin ik mijn zelfvertrouwen op kan bouwen, zodat ik klaar ben voor het echte werk”. Ook de zestienjarige Anique Mengerink uit Goor heeft meegedaan aan een tv-talentenjacht. Ze onderschrijft wat Sarah zegt: “Ik doe mee omdat ik mijn zelfvertrouwen wil ontwikkelen. Volgend jaar doe ik eindexamen en daarna wil ik graag mijn droom achterna door te gaan studeren aan de ArtEZ Popacademie”.

Kaarten
Wil jij deze talenten zien voordat ze bekend zijn? Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar voor het eindconcert! De tickets zijn voor vijf euro te bestellen via 6weeksofstardom.nl. De deuren gaan om 19:00 open en het concert start om 19:30. Kaarten worden alleen online verkocht.

 

Fotograaf: Evert Stroet