8 oktober: Huistival Barchem

8 oktober: Huistival Barchem

Huitival

Dit weekend vind De tweede editie van Huistival plaats. Huistival organiseer ik samen met Melissa Vos en Renée Bisschop:

Na een succesvolle eerste editie, waar verschillende talentvolle muzikanten te zien waren, vindt op 8 oktober 2017 de tweede editie van Huistival Barchem plaats.

Huistival is hét huiskamerfestival in Barchem, georganiseerd door Renée Bisschop, Luc Bossink en de Barchemse Melissa Vos. Deze drie muzikanten hebben de passie om lokaal talent een podium te bieden. Op 8 oktober toveren zij acht Barchemse huiskamers om tot kleine en intieme podia. De talenten, waaronder de Ruurlose Ellis (“Onwijs goed!” – Giel Beelen) en de Lochemse Marin Krabbenborg zullen hier te bewonderen zijn, tussen 12:30 tot 17:00, in meerdere rondes van een half uur.

Vanuit de gezelligste huiskamer van Barchem,  Dorpshuis ‘t Onderschoer, start de route naar de verschillende huiskamers in het hart van Barchem. Tevens is hier tijdens en na afloop van Huistival gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen.

Lijkt het je leuk om te komen kijken? Dan kun je voor meer informatie op www.huistival.nl of www.facebook.com/Huistival.